Main Content

De Ligt hovorí o budúcnosti. Čo je preňho najdôležitejšie?

sobota, 8. jún 2019 13:34 | Autor: Jakub Vaverka

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt | zdroj: YouTube

Matthijs De Ligt je kapitánom Ajaxu Amsterdam a bojuje oňho takmer každý európsky veľkoklub. Samotný obranca sa v úvode letného transferového okna rozhovoril o svojich ďalších kariérnych krokoch.

V súvislosti s 19-ročným stredným obrancom sa hovorí predovšetkým o záujme troch klubov. Konkrétne sa jedná o FC Barcelona, Juventus Turín a Paríž Saint-Germain. Prestupová čiastka za De Ligta by sa mala pohybovať na úrovni 75 miliónov eur.

Samotný mladík zatiaľ nevie, kde bude pôsobiť v nasledujúcej sezóne. Vylúčené nie je ani jeho zotrvanie v Ajaxe, i keď v tomto momente sa jedná o málo pravdepodobnú alternatívu.

 

„Ešte som sa nerozhodol. Napríklad, Premier League je evidentne skvelá súťaž,“ prináša jeho slová talkSPORT. „Stále rozmýšľam nad tým, čo urobiť.“ V Anglicku sa o jeho služby zaujímal Manchester United, ale interes vzdal.

„Pre mňa je najdôležitejšie, aby som hral. Myslím si, že môj výkon proti Anglicku (v Lige národov) ukázal, čo urobí s mladým hráčom skúsenosť. Sústreďujem sa ďalší zápas proti Portugalsku, to je teraz to, čo je najviac dôležité,“ zakončil.