Main Content

Sky Sports: Manchester United dnes podpíše prvú posilu!

štvrtok, 6. jún 2019 10:15 | Autor: Timotej Gašper

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Sky Sports informuje, že Manchester United oznámi už čoskoro prvú letnú posilu. 

Manchester United sa po turbulentnej sezóne bude v lete snažiť najmä stabilizovať káder a priviesť posily, ktoré nebudú potrebovať až tak dlhý čas na adaptáciu. V hre je viacero mien, no najčastejšie sa píše o Tobymu Alderweireldovi, Kalidou Koulibalym, Philippe Coutinhovi či Danielovi Jamesovi. Práve posledný menovaný je hráčom, ktorého by mohli „Red Devils“ podpísať už vo štvrtok poobede, tvrdí Sky Sports News

Renomovaný zdroj informuje, že Daniel James sa v týchto chvíľach nachádza v Manchestri, kde podstupuje zdravotnú prehliadku pred finalizáciou prestupu do United. Daniel James je 21-ročný waleský reprezentant, ktorý je od svojich šestnástich rokov hráčom Swansea. Od leta 2018 je stabilnou súčasťou prvého tímu, pričom v uplynulej sezóne prispel do hry 5 gólmi a 10 asistenciami. Mladý waleský futbalista vie hrať na oboch krídelných priestoroch, no primárne sa zdržiava na ľavej strane ihriska. Klient prestížneho agenta, Johnatana Barnetta, má trhovú hodnotu len 3 milióny eur, no podľa zdrojov od Sky Sports má Manchester United v pláne zaň zaplatiť päťnásobok tejto čiastky, čiže 15 miliónov eur. 

James síce dovedna nie je skúsenou hviezdou, no jeho potenciál a nadanie k tomuto statusu môžu výrazne prispieť. O jeho služby sa aktívne bilo viacero klubov z Premier League, no vyzerá to tak, že v tomto prípade už vyhral Manchester United.