Main Content

VIDEO: Šokujúce video násilia medzi Neymarom a ženou, ktorá ho obvinila zo znásilnenia

Aby toho na Neymara nebolo málo (v zápase s Katarom sa zranil a vynechá Copa América), v približne rovnaký čas začali internetom kolovať uniknuté zábery z parížskeho hotela, kde sa mal odohrať incident medzi ním a Brazílčankou Najila Trindade Mendes de Souza, ktorá ho následne po návrate do Brazílie obvinila zo znásilnenia. 

Video síce neslúži ako dôkaz toho, či sa znásilnenie naozaj udialo, alebo chce žena len využiť Neymara, aby získala vysoké odškodné, no možno z neho vyčítať, že medzi touto dvojicou to poriadne vrelo. Žena zjavne začala Neymara biť, na čo futbalista reagoval: ,,Nie, nie, nie, nemláť ma!"

Žena následne reagovala: ,,Nie? Ty ma ideš udrieť, že? Nejdeš ma udrieť?" Následne sa postavila z postele a opäť sa snažila Neymara biť. Následne o pár sekúnd neskôr sa naňho pokúsila hodiť neidentifikovateľný predmet, pričom vyhlásila: ,,Idem ťa zbiť, ty vieš prečo. Pretože ty si ma zbil včera!"

Na základe videného teda možno usúdiť, že sa žena snažila Neymarovi vrátiť bitku z predchádzajúceho dňa. Otázne však je, či išlo len o divadlo, alebo realitu. A najmä sa ponúka otázka, kto vlastne skrytú kameru do izby narafičil.