Main Content

Liverpool chce dynastiu. Klopp môže na novej zmluve zarobiť 33 miliónov

utorok, 4. jún 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Liverpool v sobotu vyhral Ligu majstrov a už pár hodín na to sa začalo špekulovať o viacerých členoch The Reds a ich budúcnosti. Jedným z najsledovanejších mužov je Jurgen Klopp. Aktuálne to ale nevyzerá, že by sa Nemec chystal Anfield opustiť.

Jurgen Klopp má s Liverpoolom platný kontrakt do roku 2022. Včera sa objavilo jeho meno v spojení s Bayernom Mníchov. Počas sezóny bol o jeho služby interes aj v iných ligách a kluboch.

Liverpool ale Kloppa nepustí. Ani teraz, ani o rok či dva. Minimálne, všetko tomu nasvedčuje. A teraz po výhre v Lige majstrov sa jedná o nereálnu alternatívu.

„Liverpool sa neponáhľa s predĺžením kontraktu Jurgena Kloppa. The Reds chcú, aby ostal na Anfield Road dlhodobo, a aby vybudoval v LFC úspešnú dynastiu,“ znie stanovisko britského denníka ​The Times.

 

Ku Kloppovi sa vyjadruje aj španielsky denník ​Marca. Nie je to totiž tak dávno, čo bol „Kloppo“ spájaný s Realom Madrid či Barcelonou. „Liverpool chystá pre Jurgena Kloppa trojročný kontrakt s celkovým platom tridsaťtri miliónov eur.“

Aktuálne Jurgen Klopp zarába ročne sedem miliónov eur, nová zmluva by mu priniesla ročné zdvihnutie platu o štyri milióny eur.