Main Content

VIDEO: Neymar zverejnil konverzáciu so ženou, ktorá ho obvinila zo znásilnenia. Posielala mu aj šteklivé fotky

Brazílsky futbalový virtuóz Neymar má na rováši ďalší škandál, ktorý podľa všetkého zatieni všetky predchádzajúce. Žena, s ktorou komunikoval, ho totiž obvinila zo znásilnenia. Neymar sa pokúsil svoje meno očistiť tým, že zverejnil na Facebooku sedem minút dlhé video, na ktorom okrem svojho popisu okolností ukázal aj konverzáciu s Brazílčankou na WhatsAppe.

Mladá žena ho bola navštíviť v Paríži. Stretnúť sa mali v miestnom hoteli, po tom ako ju hráč PSG pozval na návštevu Európy. Pôvodne jej navrhoval, aby so sebou zobrala aj kamarátku, aby sa nenudila. Ona sa však rozhodla prísť sama. Počas komunikácie na Whatsappe mu poslala aj niekoľko šteklivých fotiek. Neymar jej zas sľuboval, že prinesie jej synovi nejaké nové oblečenie. 

Po návrate do Brazílie však žena navštívila policajnú situáciu v Sao Paulo, kde obvinila brazílsku hviezdu zo znásilnenia. Neymar tak čelí rovnakým obvineniam, ako Cristiano Ronaldo, ktorý sa mal údajného znásilnenia dopustiť ešte v roku 2008 po prestupe do Realu Madrid. V oboch prípadoch sa núka otázka, že si sa títo hviezdni futbalisti naozaj dopustili nehorázneho trestného činu, alebo ich mladé ženy zneužili na to, aby vysúdili miliónové odškodné. Viac ukáže až vyšetrovanie. 

Neymar informoval, že video sa rozhodol publikovať po porade s jeho rodinou.