Main Content

TRANSFER NEWS (24.5.): De Ligt nevie, kde bude hrať

piatok, 24. máj 2019 07:10 | Autor: Jakub Vaverka

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

De Ligt sa nerozhodol

Budúcnosť obrancu Matthijsa De Ligta je podľa Goal.com k dnešnému dňu nejasná. Favoritom na získanie obrancu z Ajaxu Amsterdam je FC Barcelona, ale o jeho získanie naďalej bojujú aj Juventus Turín, Bayern Mníchov a Manchester United.

United ide po Rabiotovi

Manchester Evening News píše, že Manchester United sa stále nevzdal nádeje na získanie francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota, ktorý je síce hráčom PSG, ale v Paríži ostať nemieni dlhšie, ako to bude nutné.

Delph môže ísť

Ak bude chcieť anglický stredopoliar Fabian Delph v lete opustiť Manchester City, klubové vedenie mu nebude brániť. Delph by mohol posilniť niekoho iného za pätnásť miliónov libier, potvrdil to denník The Sun.

Milner neodíde

Goal.com špekuluje o tom, že vedenie Liverpoolu FC nehodlá predať anglického univerzála Jamesa Milnera. Milner už síce nie je najmladší, ale predstavuje spoľahlivosť a veľké skúsenosti, čo je pre The Reds veľmi dôležité.

Guardiola do Turína nepôjde

Špekulácie o tom, že by mal španielsky tréner Pep Guardiola stať novým trénerom Juventusu Turín sa nezakladajú na pravde, čo potvrdili zdroje blízke Starej Dáme. Guardiola ostane podľa Goal.com v Manchestri City ešte aspoň rok.

Sané na lane Bayernu?

Goal.com píše, že nemecký reprezentant Leroy Sané by mohol od budúcej sezóny obliekať dres Bayernu Mníchov. Bavori sa eminentne zaujímajú o jeho získanie, pričom Manchester City mu vraj v odchode brániť nebude.