Main Content

TRANSFER NEWS (12.5.): Valverde ostáva, tlaku sa nebojí

nedeľa, 12. máj 2019 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Ernesto Valverde
Ernesto Valverde | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Valverde nikam nejde

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde povedal, že klub po vyradení z Ligy majstrov trpí, ale on je dostatočne odvážny na to, aby sa vyrovnal s obrovským tlakom a chce vo svojej funkcii pokračovať aj v budúcej sezóne. Kritizovaný kouč dodal, že má dôveru klubového prezidenta Josého Bartomeua.

Rakitič na odchod nemyslí

Chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič, ktorý je od januárového prestupového obdobia spájaný s odchodom z FC Barcelona, povedal, že momentálne sa sústreďuje len na Barcelonu a na možný prestup nemyslí a ani sa ním nezaťažuje.

Hudson-Odoi na lane Nemcov

Aj napriek tomu, že mladý Angličan Callum Hudson-Odoi nedávno absolvoval operáciu a bude mimo ešte niekoľko týždňov, Bayern Mníchov naďalej usiluje o jeho získanie. Bavori ale narážajú na odpor vedenia Chelsea, ktoré o talentovaného mladíka prísť nechce.

Herrera končí v United

Vedenie Manchestru United včera oficiálne potvrdilo, že španielsky stredopoliar Ander Herrera nedostane na Old Trafford nový kontrakt, ale po konci prebiehajúceho ročníka v klube skončí a odíde niekam inam.

Llorente na odchode?

Mladý stredopoliar Marcos Llorente by mohol v lete definitívne opustiť Real Madrid. Dôvodom je fakt, že mu tréner Zinedine Zidane neverí a prednosť dáva iným futbalistom. Záujem o Llorenteho služby je v Anglicku.

Zidane neodpovedá

Zinedine Zidane odkázal agentovi Garetha Balea Jonathanovi Barnettovi, že mu nebude odpovedať na komentáre o tom, že Bale je zapálený pre hranie v Madride, ale zároveň, že Walesan nevie, či ho ešte klubové vedenie vôbec chce. „Zizou“ nehovorí, ale koná – na dnešný ligový zápas proti Realu Sociedad sa Bale opäť nedostal do nominácie.