Main Content

TRANSFER NEWS (11.5.): Pochettino bude diskutovať o budúcnosti

sobota, 11. máj 2019 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Luiz predĺžil kontrakt

Brazílsky obranca David Luiz sa dohodol s Chelsea na predĺžení kontraktu do roku 2021. Luiz povedal, že je veľmi šťastný, že môže ostať na Stamford Bridge, kde sa cíti ako doma. Spokojné je aj klubové vedenie.

Sancho nepríde

Bulvárny plátok The Sun informoval, že Manchester United v letnom prestupovom období nezíska mladého anglického reprezentanta Jadona Sancha z Borussie Dortmund. Sancho chce hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov, United ju hrať nebudú.

De Ligt hlavným cieľom

Hlavným letným prestupovým cieľom FC Barcelona bude holandský obranca Matthijs De Ligt, ktorý je kapitánom Ajaxu Amsterdam. Háčik je v tom, že hráčov agent Mino Raiola dostal zákaz pracovať do augusta.

Pochettino bude diskutovať

Argentínsky tréner Mauricio Pochettino priznal, že svoju budúcnosť v Tottenhame Hotspur musí v najbližšom období prebrať s klubovým majiteľom Danielom Levym. Hovorí sa o tom, že „Poch“ by mohol po konci ročníka v Londýne skončiť.

LM nie je kľúčom

Tréner Chelsea Maurizio Sarri povedal, že si nemyslí, že kvalifikovanie do budúceho ročníka Ligy majstrov zaručí Modrým udržanie belgického reprezentanta Edena Hazarda. Samotný Belgičan povedal, že sa doposiaľ nerozhodol, či posilní Real Madrid.

Mendy za 45M?

Francúzsky obranca Ferland Mendy, ktorý má za sebou skvelý ročník v Lyone, by mohol podľa denníka Marca odísť do španielskej La Ligy. Záujem o jeho služby má Real Madrid, ktorý vytrvalo hľadá nové posily.