Main Content

TRANSFER NEWS (10.5.): Hazard nerieši prestup, ale futbal

piatok, 10. máj 2019 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard nerozhodnutý

Eden Hazard opäť dostal od novinárov otázku ohľadom toho, či ostane v Chelsea alebo odíde do Realu Madrid. „Aktuálne nad tým nerozmýšľam. Jediné, čo mám v hlave je, aby sme vyhrávali zápasy. Ešte som sa nerozhodol,“ povedal po postupe do finále Európskej ligy.

Alderweireld do Ajaxu?

Belgický obranca Toby Alderweireld, ktorý v stredu postúpil cez Ajax Amsterdam do finále Ligy majstrov s Tottenhamom Hotspur, priznal, že rozmýšľa o tom, že sa vráti do holandskej metropoly, kde v minulosti pôsobil.

Robben a Portugalsko?

Podľa denníka Bild je holandský veterán Arjen Robben v rokovaniach s portugalským klubom Benfica Lisabon. Robben po rokoch končí v Bayerne Mníchov, kde sa stal klubovou legendou, pričom zatiaľ je nejasné, kde bude pôsobiť.

Alexis na lane Interu

Kritizovaný čilský útočník Alexis Sanchez, ktorý je na odchode z Manchestru United, by vraj mohol odísť do talianskej Serie A, kde v minulosti pôsobil v drese Udinese Calcio. Záujem o jeho služby má Inter Miláno.

Conte blízko Interu

Talianske médiá píšu, že v tomto momente je hlavným favoritom na post trénera Interu Miláno Antonio Conte, ktorý je stále bez práce. Nahradiť by mal Luciana Spallettiho, ktorého klub chce vymeniť.

Koch do Tottenhamu?

Daily Mail informuje, že Tottenham Hotspur bude v letnom prestupovom období nakupovať málo, ale rozumne. V hľadáčiku finalistu Ligy majstrov sa ocitol Robin Koch, talentovaný obranca z nemeckého Freiburgu.