Main Content

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lets goooo MADE FOR THIS.

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),

VIDEO: Chára s Pastrňákom sa po postupe Bostonu prihovorili fanúšikom, český útočník sa pri slovenskom obrovi musel postaviť na špičky

Hokejisti Bostonu Bruins so slovenským obrancom Zdenom Chárom a brankárom Jaroslavom Halákom sa prebojovali do finále Východnej konferencie zámorskej NHL. V šiestom zápase 2. kola play off zvíťazili na ľade Columbusu Blue Jackets 3:0 a v celej sérii triumfovali 4:2. V konferenčnom finále sa stretnú s Carolinou Hurricanes. Chára s Halákom tak neposilnia slovenskú reprezentáciu na domácich MS. 

Slovenský kapitán Bostonu uverejnil po zápase na svojom instagramovom konte video, na ktorom sa prihovoril fanúšikom spoločne s českým útočníkom Davidom Pastrňákom. "Dal som si dole korčule, tak sa musím postaviť na špičky," povedal Chárovi o 23 centimetrov nižší Pastrňák a pokračoval: "Neuveriteľné víťazstvo, skvelé oslabenia veľký muž. Som hrdý, že som súčasťou tvojho tímu." Chára sa potom o 20 rokov mladšieho Pastrňáka spýtal: "Ako sa cítiš po postupe do finále konferencie?""Je to fantastické špeciálne po tvojom boku," dodal Pastrňák.