Main Content

Potvrdil Eden Hazard odchod z Chelsea?

utorok, 7. máj 2019 08:12 | Autor: Jakub Vaverka

Oslavujúci Eden Hazard
Oslavujúci Eden Hazard | zdroj: TASR

Prestupová sága okolo Edena Hazarda stále nekončí, no samotný Belgičan možno naznačil viac, ako mal v úmysle.

Prestupová sága okolo belgického reprezentačného kapitána Edena Hazarda, s miernymi prestávkami zapĺňa stránky športových médií po celom svete počas celého ročníka. Samotný futbalista naznačil, že už sa rozhodol, ale svoje ďalšie kariérne kroky odprezentuje až keď skončí ročník 2018/2019. Hazard viackrát deklaroval, že dovtedy je plne zapálený pre Chelsea. Plus, že klubovým cieľom je Liga majstrov v budúcom ročníku a víťazstvo v Európskej lige.

Miestenku do Champions League The Blues majú a v Európskej lige sa nachádzajú v semifinále. Hazard neostal nič dlžný svojim slovám, je najproduktívnejším futbalistom Premier League a rozdielovým hráčom.

Fanúšikovia Modrých veria, že ich miláčik sa nakoniec rozhodne pre podpis novej zmluvy a zotrvanie na Stamford Bridge, nenasvedčuje tomu však video, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach. Je na ňom interakcia Hazarda s dvoma fanúšikmi Chelsea, kde sa ho pýtajú, či ostane v Londýne. Podľa pokývania hlavy Belgičana je očividné, že odpovedal záporne. Otázne však je, do akej miery sa dá zakladať na podobnej situácii a či si Hazard z priaznivcov Modrých len nevystrelil. 

Na druhej strane, akýkoľvek príspevok Hazard pridá na svoje sociálne siete, objavujú sa pod nimi komentáre typu - "Ostaň.", "Prosím, neodchádzaj preč." , "Budeme radi, keď ostaneš s nami." Bývalý hráč francúzskeho LOSC Lille vo viacerých rozhovoroch v tomto ročníku potvrdil, že fanúšikov The Blues má v srdci a nerád by ich sklamal. 

Keď pred necelým mesiacom hovoril s novinármi o boji o Ligu majstrov povedal: "Chelsea musí hrať v Lige majstrov každoročne a MY ju budúci rok hrať BUDEME." Použitie množného čísla priaznivci Modrých okamžite rozoberali a začali sa domnievať, že ich ťahúň by predsa len mohol ostať. Kde je pravda, to zrejme zistíme až po konci aktuálneho ročníka.