Main Content

TRANSFER NEWS (7.5.): Wenger sa mohol vrátiť do Londýna

utorok, 7. máj 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybala zvažuje odchod

Argentínsky útočník Paulo Dybala zvažuje odchod z Juventusu Turín, informuje o tom taliansky plátok Calciomercato. Dybala nie je spokojný s tým, že sa ocitol v tieni hviezdneho Cristiana Ronalda. Ponuky má mať z anglickej Premier League.

Nejasnosti okolo Higuaína

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri potvrdil, že aktuálne nevie, či argentínsky útočník Gonzalo Higuaín bude pôsobiť na Stamford Bridge aj v nasledujúcom ročníku. El Pipita je v Londýne na hosťovaní z Juventusu Turín, ale Modrí majú zákaz v lete podpisovať hráčov, a teda si zrejme nebudú môcť na Higuaína uplatniť opciu.

Conte zrejme doma

Taliansky tréner Antonio Conte povedal, že je aktuálne na 60% isté, že v nasledujúcom ročníku bude pôsobiť v Serie A. Conte je po konci v londýnskej Chelsea v roku 2018 bez práce, pričom spájaný je hlavne s Juventusom Turín a AS Rím.

Bale môže odísť

Španielsky denník Marca hlása, že francúzsky tréner Realu Madrid Zinedine Zidane mal odkázať hviezdnemu krídelníkovi Garethovi Baleovi, že si môže hľadať nový klub. Je pravdepodobný Baleov návrat do Premier League.

Wenger odmietol Fulham

Daily Mail informuje, že francúzsky tréner Arsene Wenger dostal v končiacom ročníku dve ponuky od londýnskeho Fulhamu, ktorý bojoval o záchranu v Premier League, ale obe odmietol. Chalupári nakoniec zostupujú do druhej ligy.

Cancelo do United?

Zdroj menom TMW hlása, že vedenie Manchestru United bude v letnom transferovom období bojovať o získanie obrancu Joaa Cancela, ktorý podáva kvalitné výkony v drese talianskeho Juventusu Turín.