Main Content

Amateur Hockey Cup 2019 je za nami!

pondelok, 6. máj 2019 07:00 | Autor: Sport7 sk

Amateur Hockey Cup 2019
Amateur Hockey Cup 2019 | zdroj: amateurhockeycup.com

Uplynulý víkend sa konal v Bratislave najväčší amatérsky hokejový turnaj na Slovensku a v Čechách - Amateur Hockey Cup. Na ružinovskom zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu sa spolu zišlo 16 tímov, ktoré bojovali na dvoch ľadových plochách o titul majstra amatérskeho hokeja v 4 základných skupinách resp. divíziach - Sever, Juh, Východ, Západ.

Po poriadnej hokejovej dávke až 44 zápasov sa na prvých troch priečkach umiestnili bratislavské amatérske tímy. Víťazom Amateur Hockey Cup 2019 sa stali Volkswagen Slovakia Volwes. Na druhej priečke sa umiestnil opäť celok Strikers Bratislava a tretie miesto patrí tímu www.hokejovetreningy.sk. Víťazi si okrem pohára pre víťaza a originálnych medaili odniesli aj putovný pohár, ktorý bude najbližší rok v ich opatere.

Organizátori vybrali do All-stars tímu nasledovné mená:

Brankár - Kirill Nikolajevski (www.hokejovetreningy.sk)

Obranca - Pavol Slivka (Volkswagen Slovakia Wolves)

Obraca - Adrián Lauerman (Strikers Bratislava)

Útočník - Vlastislav Bielák (HC Gladiators Rablina)

Útočník - Jakub Klinec - Strikers Bratislava

Útočník - Maroš Kuchár - (Volkswagen Slovakia Wolves)

Amateur Hockey Cup 2019
Amateur Hockey Cup 2019 | zdroj: amateurhockeycup.com

“Ďakujeme všetkým zúčastneným tímom, veľmi si vážime, že väčšina z vás je súčasťou turnaja už od jeho začiatku. Už dlhšie pracujeme na novom koncepte, ktorý by sme vám radi priniesli už budúci rok a posunuli turnaj Amateur Hockey Cup opäť do väčších čísel. Rovnako ďakujeme všetkým našim partnerom - Hockey Slovakia, Tempish, Mesto Bratislava, Sport7.sk a Sport.video.” uzavreli tento ročník organizátori turnaja - Roman Cibik, Dávid Benedig a Lukáš Řezanina.