Main Content

United budúci rok v hre o titul? Je to nereálne!

nedeľa, 5. máj 2019 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjer
Ole Gunnar Solskjer | zdroj: TASR

Manchester United opäť zažíva veľmi zlý ročník, v ktorom o majstrovskom titule môže iba snívať. Hovorí sa, že o rok môže byť situácia iná a Devils sa vrátia na najvyššie priečky. Kouč United si to nemyslí.

Manchester United je aktuálne na šiestej priečke a nielen, že o titul nebojuje, ale bude mať čo robiť, aby sa dostal aspoň do nasledujúceho ročníka Ligy majstrov. „Pravidelne sa stretávam s klubovým vedením. Sú realistickí ohľadom budúcnosti,“ začal kouč Red Devils Ole Gunnar Solskjaer, ktorého slová priniesol portál Goal.com.

Nór si nemyslí, že Manchester United môže na rok bojovať s Manchestrom City, Liverpool či Chelsea o titul v Premier League. „Nestiahnete 27-bodové manko za jednu sezónu, musíte to urobiť postupne. Nejedná sa iba o tento ročník, ide o posledných päť-šesť rokov. Vieme, kde sa nachádzame, nie sme dostatočne dobrí. Snáď sa nám podarí zlepšiť, súperi sa mierne zhoršia my sa im priblížime.“

 

„Boj o titul v nasledujúcom ročníku nie je reálny. Samozrejme, som optimista, ale treba sa na to pozrieť reálne. Dva kluby, ktoré sú na čele, sú ďaleko – ďaleko pred nami,“ myslí si Solskjaer, ktorý má na Old Trafford veľmi dobré meno a je považovaný za klubovú legendu.

„Musíme sa uistiť, že sa budeme zlepšovať a budeme sa tabuľkou posúvať nahor. Nachádzajú a tu veľké kluby a dobré kluby, ktoré naháňajú prvú šestku,“ zakončil Severan, ktorý si uvedomuje, že ak Diabli nepostúpia do Ligy majstrov, budú získavať zvučné posily len ťažko.