Main Content

Novinky z futbalového sveta (18.10.)

utorok, 18. október 2011 18:04 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (18.10.)
Novinky z futbalového sveta (18.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.



Rovných 50 !

V stredu čaká na futbalistov Viktorie Plzeň veľký sviatok, keď nastúpia na Nou Campe a budú čeliť FC Barcelona. Niektoré stávkové kancelárie dokonca vypísali na prípadné víťazstvo Čechov kurz 50,0!

Vermaelen ostáva


Stopér londýnskeho Arsenalu Thomas Vermaelen je očividne so svojim aktuálnym zamestnávateľom spokojný a rozhodol sa predĺžiť zmluvu, ktorá má momentálne platnosť do roku 2015.

„Červený Juventus“


Futbalisti „Starej Dámy“ sú v červených číslach. Klub sa momentálne nachádza na vrchných poschodiach tabuľky a úspešne otvoril nový štadión, lenže minulú sezónu zakončil  so stratou 95 miliónov eur.

Van Persie na odchode?


Tréner londýnskeho Arsenalu Arséne Wenger sa v jednom z nedávnych rozhovorov vyjadril, že nevie, či na Emirates Stadium ostane Robin Van Persie, o ktorého služby majú záujem mnohé špičkové tímy. Keby tento Holanďan Londýn opustil, tak by to bola pre Arsenal obrovská strata.

Remízy


Cez víkend sme mali možnosť sledovať množstvo zaujímavých duelov, ktoré fanúšikov doslova zdvíhali zo sedadiel, no našli sa aj také duely, ktoré nenadchli skutočne nikoho. Viacero sa ich našlo v talianskej Serii A, kde až nadpolovičná väčšina zápasov skončila bezgólovou remízou. Aký je váš názor na taliansku ligu  Klesá podľa vás jej úroveň?