Main Content

AS: Christian Eriksen sa dohodol s Realom Madrid

streda, 1. máj 2019 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Tottenham Hotspur dlho odolával predaju Christiana Eriksena. V lete 2019 ale Kohúti zrejme definitívne prídu o svoju oporu zo stredu poľa.

Real Madrid patrí medzi najväčších záujemcov o služby dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena. Eriksen je dlhodobo jedným z ťahúňov londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Prestup niekdajšieho hráča Ajaxu Amsterdam sa skloňuje už približne dva a pol roka, ale Kohúti doteraz dokázali odolávať.

To už je zrejme minulosťou, s aktuálnym reportom prišiel španielsky denník AS, ktorý má často veľmi presné informácie zo zákulisia Realu Madrid. „Stredopoliar Tottenhamu Hotspur Christian Eriksen sa dohodol na zmluve s Realom Madrid. Do Španielska by mal odísť v lete,“ píšu novinári z Madridu.

„Rokovania medzi Spurs a Merengues už začali, pričom Eriksen by mal na štadióne Santiaga Bernabeua zarábať štyri milióny eur ročne,“ domnieva sa AS. Dánov súčasný kontrakt v Londýne je platný do roka 2020. Očakáva sa, že ak Eriksen skutočne zmení dres, Kohúti by na jeho odchode mohli zarobiť 150 miliónov eur.