Main Content

Luka Jovič a Real Madrid? Je to reálne!

štvrtok, 25. apríl 2019 12:19 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Jovič a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi
Luka Jovič a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi | zdroj: TASR

Luka Jovič je talentovaný srbský mladík, o ktorého sa v letnom prestupovom období pobije prakticky celá futbalová Európa. Záujem o jeho služby už stihol prejaviť aj Real Madrid.

Športový riaditeľ nemeckého Eintrachtu Frankfurt Fredi Bobic priznal, že existuje reálna možnosť, že ospevovaný Jovič sa bude v letnom prestupovom období sťahovať do španielskej La Ligy, konkrétne do Realu Madrid.

„Je tu reálna možnosť, že Jovič v lete podpíše s Realom Madrid,“ povedal Bobic pre španielsky denník Marca„Verím a dúfam, že ostane s nami v Eintrachte, ale som taktiež realista. Viem, že keď príde veľký klub ako Real Madrid, nebudeme mať šancu ho udržať,“ približuje Bobic.

Real Madrid ale nie je jediný, kto tohto rodáka z Bosny a Hercegoviny sleduje. Dlhodobo situáciu okolo jeho osoby monitorujú FC Barcelona, Liverpool FC a Bayern Mníchov. Jovič bol v tejto sezóne vo Frankfurte na hosťovaní z Benficy Lisabon.

To je už minulosťou, pretože nemecký celok si uplatnil opciu na talentovaného zakončovateľa a obratom s ním podpísal kontrakt do roku 2023. Očakáva sa, že sa jedná o čistý kalkul zo strany Eintrachtu, aby v lete mohol zarobiť na Jovičovom predaji. Na tom však nie je nič zlé, futbal je biznis.