Main Content

TRANSFER NEWS (23.4.): Táto trojica môže opustiť Real Madrid

utorok, 23. apríl 2019 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Ceballos
Dani Ceballos | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Coutinhovi

Ak v lete Chelsea opustí Eden Hazard, ktorého lanári Real Madrid, na jeho miesto by mohol do Londýna prísť brazílsky reprezentant Philippe Coutinho. Informáciu priniesli denníky The Sun či Daily Mirror, pričom Coutinho je spájaný s odchodom z Barcelony na pravidelnej báze.

United chcú Jamesa

Daily Mail informuje, že Manchester United by rád v letnom prestupovom období získal Reecea Jamesa, ktorý patrí medzi najväčšie anglické nádeje súčasnosti. Háčik je ale v tom, že i keď tento ročník hrá za Wigan v druhej lige, je stále kmeňovým hráčom Chelsea.

Frustrácia v United

The Sun píše, že španielske trio Ander Herrera, David De Gea, Juan Mata je v Manchestri United frustrované a chce zmeniť dres. Dôvodom sú aktuálne pomery na Old Trafford a fakt, že zrejme v nasledujúcej sezóne Diabli nebudú nastupovať v Lige majstrov.

Trio na odchode z Madridu

Aktuálne to vyzerá, že tréner Zinedine Zidane pre nasledujúci ročník v Reale Madrid neráta s mladíkmi Marcosom Llorentem, Sergiom Reguilonom a Danim Ceballosom. Všetci traja nastupujú po návrate Francúza na lavičku Merengues len zriedka až vôbec.

Mahrez môže odísť

Daily Mail píše, že alžírsky reprezentant Riyad Mahrez nie je spokojný s tým, že v drese Manchestru City nastupuje len z času na čas. Preto vraj klubovým šéfom pohrozil, že ak sa situácia nezmení, po sezóne sa rozhodne zmeniť dres.

Sessegnon za 40M?

Ryan Sessegnon, talent hrajúci v londýnskom Fulhame, ktorý po sezóne zostúpi z Premier League, by mohol od leta nastupovať za ďalší londýnsky celok – Tottenham Hotspur. Kohúti sú ochotní Chalupárom zaplatiť približne 40 miliónov libier.