Main Content

VIDEO: Legendárny Jágr: Neverím, že niekto iný trénoval 2x denne s vestami ako ja

Fenomenálny Jaromír Jágr dokázal naplniť svoj cieľ a priviesť Kladno po 5 rokoch naspäť do českej extraligy. Prispel k tomu štyrmi gólmi v zápase 10. kola baráže na ľade Českých Budějovíc (2-4). 47-ročná legenda svetového hokeja povedala po zápase novinárom pár viet, ktoré zarezonovali v srdciach fanúšikov.

,,Keď máte 47 rokov a dva roky nehráte, tak to stratí každý hráč. To by bolo ťažké aj pre Maria Lemieuxa a Waynea Gretzkeho. Odohral som iba 4 zápasy v základnej časti. Naskočilo play-off a znovu som sa zranil, aj keď som to nikomu nehovoril. A teraz som sa konečne do toho dostával, mal som čas trénovať po nociach. Ja verím, že čím viac trénuješ, tak budeš lepší. Čakal som iba na svoju príležitosť. Ja neverím tomu, že niekto iný trénoval dva krát denne s vestami ako ja. Vedel som teda, že sa to musí niekde ukázať," povedala 68-mička. 

Jágr zároveň priznal, že stále nevylučuje pokračovanie v hokejovej kariére. O tom, či sa predstaví v drese Kladna aj v najvyššej českej lige rozhodnú najbližšie mesiace.