Main Content

TRANSFER NEWS (22.4.): Rashford, Hazard, Eriksen, Fekir či Ziyech

pondelok, 22. apríl 2019 07:05 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rashford je pripravený odísť

Ak sa Barcelona v lete seriózne pokúsi získať anglického útočníka Marcusa Rashforda, hráč bude naklonený transferu do metropoly Katalánska. Manchester United ale nechce prísť o oporu svojich ofenzívnych radov.

Bayern v hre o Eriksena

Po Reale Madrid sa o služby dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena zaujíma aj nemecký šampión a líder Bundesligy Bayern Mníchov. Tottenham Hotspur doposiaľ ponuky na kúpu skúseného záložníka nekomentoval.

Lukaku má možnosti

Útočník Manchestru United Romelu Lukaku sa nebojí, že by v prípade odchodu z Old Trafford nemal kde hrať. Záujem o služby tohto belgického zakončovateľa majú Paríž Saint-Germain, Inter Miláno a Bayern Mníchov.

Fekir zmenil agenta

Francúzsky reprezentant Nabil Fekir sa rozhodol ukončiť spoluprácu so svojím doterajším agentom. Tlač v krajine Galského kohúta píše, že táto udalosť nasvedčuje tomu, že Fekir v lete opustí Lyon, ktorého je hlavnou hviezdou.

Hazard aspoň za 116M

Londýnska Chelsea si uvedomuje, že odchod Edena Hazarda je reálny, preto sa kluboví šéfovia na Stamford Bridge snažia vyjednať čo najlepšie podmienky prestupu. Hazard by vraj mohol The Blues opustiť za 116 miliónov eur.

Ziyech v centre pozornosti

Hakim Ziyech, ktorý v prebiehajúcom ročníku patrí medzi najväčšie opory holandského Ajaxu Amsterdam, je aktuálne v hľadáčiku viacerých veľkoklubov Premier League. Ziyech svoju budúcnosť nekomentuje, sústreďuje sa na záver ročníka.