Main Content

TRANSFER NEWS (20.4.): Mohamed Salah do Juventusu Turín?

sobota, 20. apríl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mohamed Salah do Juventusu Turín?

Talianske noviny Gazetta dello Sport píšu, že egyptský reprezentant Mohamed Salah je na zozname vytúžených letných posíl Juventusu Turín. Liverpoolske FC ale rozhodne neuvažuje o jeho letnom predaji niekam inam.

Hazard už čoskoro

Španielsky denník Marca hlása, že belgický reprezentant Eden Hazard sa stane hráčom Realu Madrid už v najbližších dňoch. Hviezda Chelsea je vraj krôčik od podpisu predbežnej dohody s Los Blancos, kam by sa sťahoval po konci ročníka.

Barcelona si verí

Podľa Mundo Deportivo si šéfovia FC Barcelona veria v prestupovom boji o holandského obrancu Matthijsa De Ligta. Hviezda Ajaxu Amsterdam chce odísť do katalánskej metropoly, svoje slovo ale ešte nepovedal hráčov agent Mino Raiola.

Juve verzus City o TN

Juventus Turín a Manchester City bojujú o Tanguya Ndombeleho, ktorý podáva v tejto sezóne výborné výkony v drese francúzskeho Olympiqueu Lyon. Podľa The Sun je favoritom na získanie tohto mladíka taliansky majster Juventus.

Džeko preferuje Inter

Portál CalcioMercato.it píše, že ak Edin Džeko v letnom transferovom okne opustí taliansky AS Rím, nezamieri do anglického West Hamu United, ako sa pôvodne špekulovalo, ale mal by posilniť milánsky Inter.

Odchod Saného a Jesusa?

Televízna relácia El Chirinquito tvrdí, že nemecký reprezentant Leroy Sané a brazílsky útočník Gabriel Jesus možno hrajú v Manchestri City svoju poslednú sezónu. Obaja hráči by vraj mohli po konci tohto ročníka zamieriť niekam inam.