Main Content

TRANSFER NEWS (19.4.): Výmena hviezd medzi United a Barcelonou?

piatok, 19. apríl 2019 11:26 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho za Rashforda?

Španielsky denník Mundo Deportivo špekuluje o tom, že Barcelona v lete pustí Coutinha do Manchestru United, iba ak Red Devils vo výmene pošlú do Katalánska anglického útočníka Marcusa Rashforda.

Conte rokuje s Juventusom

Sky Sports News hlásajú, že taliansky tréner Antonio Conte, ktorý je bez práce, by sa mohol vrátiť do Juventusu Turín, s ktorým kraľoval talianskemu futbalu. Údajne už mali prebehnúť prvé rokovania. Conte by nahradil Massimiliana Allegriho.

Giroud má ponuky

Útočník Chelsea Olivier Giroud potvrdil, že má ponuky na prestup na letné prestupové obdobie, ale bol by rád, keby dostal možnosť ostať v Londýne ešte aspoň jednu sezónu. Nie je spokojný s tým, že v lige prakticky nenastupuje.

Telles za 35M?

Mirror píše, že obranca FC Porto Alex Telles by mohol po konci prebiehajúceho ročníka zamieriť do španielskej La Ligy, kde sa o jeho služby zaujíma Atlético Madrid. Rojiblancos sa pripravujú na to, že by klub mohol opustiť Filipe Luis.

Pepe do PSG?

Francúzsky majster Paríž Saint-Germain je ďalším klubom, ktorý sa zapojil do prestupového boja o útočníka LOSC Lille Nicolasa Pepeho. Pepe je okrem iného v hľadáčiku klubov Premier League – Arsenalu a Chelsea.

Real nejde po Felixovi

Španielsky plátok Marca informuje, že Real Madrid nebude v letnom prestupovom období bojovať o talentovaného mladíka Joaa Felixa, ktorý podáva kvalitné výkony v drese portugalského veľkoklubu Benfica Lisabon.