Main Content

TRANSFER NEWS (16.4.): Griezmann a Barcelona? Nie!

utorok, 16. apríl 2019 07:42 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann nie je v pláne

Prezident FC Barcelona José Maria Bartoemu povedal, že šéfovia Barcy vo veľkom riešia letné prestupové obdobie, ale útočník Antoine Griezmann z Atlética Madrid nie je v pláne. Katalánci ho chceli získať minulý rok, ale nepodarilo sa im to.

Navas by rád ostal

Kostarický brankár Keylor Navas je spokojný v Reale Madrid a verí, že bude súčasťou Bieleho Baletu aj v nasledujúcom ročníku. Zinedine Zidane mu dáva viac priestoru ako tréner Solari, pričom sa špekuluje, že ak nejaký gólman Madrid opustí, bude to Thibaut Courtois.

Neres do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal je ďalším z klubov, ktoré bojujú o Davida Neresa z holandského Ajaxu Amsterdam. Neres je vynikajúci hráč, ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva skvelé výkony. Gunners by sa pred nasledujúcou sezónou radi posilnili.

Benzema je zvyknutý

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že francúzsky útočník Karim Benzema je zvyknutý na prestupové špekulácie, ktoré sú s jeho osobou spájané na pravidelnej báze. Hovorí sa, že Francúz by mohol po sezóne zamieriť do Ligue 1 alebo do Premier League.

Coutinho v hľadáčiku PSG

Po približne ročnej pauze sa do prestupového boja o brazílskeho reprezentanta Phillippeho Coutinha zaujíma francúzsky majster Paríž Saint-Germain. PSG bojovalo o „Coua“ už počas jeho pôsobenia v Liverpoole. Samotný hráč je šťastný v Barcelone.

NUFC bojuje o Beniteza

V týchto dňoch Newcastle United vo veľkom pracuje na tom, aby doladilo dohodu so španielskym trénerom Rafaelom Benitezom. Vedenie The Magpies chce, aby Španiel ostal na severe Anglicka aj v budúcom ročníku.