Main Content

TRANSFER NEWS (15.4.): Umtiti, Škriniar, Christensen, Werner či Pogba

pondelok, 15. apríl 2019 09:41 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo)
Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Umtiti za 80M?

Francúzsky obranca Samuel Umtiti by podľa španielskeho denníka Marca mohol v letnom prestupovom období opustiť FC Barcelona a zamieriť do Juventusu Turín. Stará Dáma ponúka za majstra sveta z roku 2018 astronomických 80 miliónov eur.

Škriniar chce byť kapitán

V talianskych médiách sa tieto dni špekuluje, že slovenský obranca Milan Škriniar si do novej zmluvy s Interom Miláno vložil dodatok o tom, že ak v klube ostane, tak sa stane novým kapitánom mužstva. Do akej miery je to pravda, zistíme až o niekoľko týždňov či mesiacov.

Pogba za 150M?

Španielsky plátok AS informuje, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba môže v letnom transferovom období odísť do Realu Madrid, ale Biely Balet bude musieť Manchestru United zaplatiť minimálne 150 miliónov eur.

Christensen nikam nejde

Dánsky obranca Andreas Christensen, ktorý uvažoval nad odchodom z Chelsea, najnovšie zmenil názor a vzhľadom na to, že dostáva v drese The Blues viac príležitostí, je ochotný spojiť svoju budúcnosť s klubom zo Stamford Bridge.

Werner plánuje odchod

Predĺženie kontraktu útočníka Tima Wernera v nemeckom RB Lipsko je stále na mŕtvom bode, pričom najreálnejším scenárom je aktuálne to, že reprezentant Nemecka po sezóne odíde preč. Záujem o jeho služby má Bayern Mníchov, ale aj Liverpool FC.

Arsenal loví Pepeho

Nicolas Pepe, ktorý v tejto sezóne podáva výborné výkony v drese francúzskeho LOSC Lille, podľa slov klubových šéfov po konci ročníka opustí Ligue 1. Favoritom na jeho získanie je londýnsky celok Arsenal, Gunners hľadajú nový vietor do ofenzívy.