Main Content

TRANSFER NEWS (14.4.): Arsenal si vyhliadol posilu zo Serie A

nedeľa, 14. apríl 2019 07:03 | Autor: Jakub Vaverka

Unai Emery, Arsenal Londýn
Unai Emery, Arsenal Londýn | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Darmian dostane novú zmluvu

Manchester Evening News hlása, že šéfovia Manchestru United ponúknu talianskemu obrancovi Matteovi Darmianovi nový kontrakt. Pôvodne sa špekulovalo o tom, že by mohol tento ostrieľaný bek odísť, ale mal by byť súčasťou Red Devils aj naďalej.

Genesio končí

Úspešný tréner Bruno Genesio, ktorý dostal Olympique Lyon do osemfinále Ligy majstrov a s klubom sa pohybuje na popredných priečkach Ligue 1, po konci sezóny skončí vo funkcii hlavného kormidelníka OL.

Godin na 90%

Americká televízia ESPN informuje, že medializovaný prestup uruguajského veterána Diega Godina z Atlética Madrid do Interu Miláno je aktuálne istý na deväťdesiat percent. Godin je v španielskej metropole kapitánom a jednou z najväčších osobností.

Pepe vhodný pre PSG

Kormidelník francúzskeho LOSC Lille Christophe Galtier prehlásil, že jeho zverenec Nicolas Pepe, o ktorého bojuje skoro celá futbalová Európa, by bol vhodnou posilou pre Paríž Saint-Germain. PSG, konkurent Lille, je jedným z hlavných adeptov na Pepeho kúpu.

Barca opäť o Williana

Britský denník Daily Telegraph informuje, že španielsky majster FC Barcelona bude v letnom prestupovom období opäť bojovať o brazílskeho reprezentanta Williana z Chelsea. Katalánci ho chceli už v zime, ale neuspeli.

Kontrakt pre De Ligta

Katalánsky denník Sport hlása, že vedenie FC Barcelona má pripravený päťročný kontrakt pre holandského obrancu Matthijsa De Ligta, ktorý podľa všetkého na konci ročníka opustí jeho aktuálny klub Ajax Amsterdam.

N´Zonzi prioritou

Francúzsky stredopoliar Steven N´Zonzi, ktorý aktuálne oblieka dres talianskeho AS Rím, by mal byť podľa denníka Daily Star hlavnou letnou prioritou londýnskeho Arsenalu. Hráča chce hlavne kouč Emery, ktorý ho viedol počas spoločného pôsobenia v FC Sevilla.