Main Content

TRANSFER NEWS (13.4.): Rashford, Kanté, Bale, Pogba či Pulišič

sobota, 13. apríl 2019 09:21 | Autor: Jakub Vaverka

Marcus Rashford
Marcus Rashford | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Baleov predaj sa blíži

Španielsky denník AS tvrdí, že predaj Garetha Balea sa blíži. Šéfovia Realu Madrid vraj už stratili trpezlivosť s waleským reprezentantom, ktorému sa dlhodobo nedarí dostávať zo seba v španielskej metropole to najlepšie.

Real Madrid loví 3 hviezdy

Real Madrid aktuálne pracuje na príchode Belgičana Edena Hazarda z Chelsea, jeho spoluhráča – Francúza N´Gola Kantého a najnovšie taktiež na transfere Luku Joviča, mladého zakončovateľa, ktorý je na hosťovaní z Benficy Lisabon z Eintrachte Frankfurt.

Pogba nemyslí na prestup

Nórsky tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer povedal, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba o prestupe do Realu Madrid nerozmýšľa a sústreďuje sa len a len na záver ročníka v drese Red Devils.

Pulišič globálnym nástrojom

Letný príchod amerického krídelníka Christiana Pulišiča z Borussie Dortmund do Chelsea, je podľa agentúry AP zo strany The Blues nielen futbalovým ťahom, ale aj marketingovou stratégiou, aby klub získal viac fanúšikov v Spojených štátoch amerických.

Newcastle musí míňať

Tréner Newcastlu United Rafael Benitez po včerajšej výhre v Leicestri 1:0 povedal, že ak chcú byť The Magpies dlhodobo konkurencieschopní, musia byť na letnom transferovom trhu oveľa aktívnejší, ako tomu bolo v minulosti.

Barca sleduje Rashforda

Španielsky plátok Marca hlása, že Barcelona sa stále nevzdala nádeje na získanie anglického útočníka Marcusa Rashforda, ktorý v mladom veku podáva pravidelne kvalitné výkony v drese Manchestru United.