Main Content

Tip Šport7.sk: Ako dopadne play off vo Východnej konferencií?

štvrtok, 11. apríl 2019 11:55 | Autor: Marek Ďaďo

Predvčerom sme vám priniesli tip, ako by to mohlo zhruba vyzerať počas play off v západnej konferencii. Dnes sa pozrieme na druhú stranu kanadsko-americkej NHL a pokúsime sa predpovedať výsledky celkov z východu.

8. Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets
Columbus Blue Jackets | zdroj: TASR

Modrokabátnici bojovali o miestenku do play off až do samého konca základnej časti. Počas sezóny striedali dobré obdobia s tými menej vydarenými a často sa preberala údajná nepohoda v kabíne. V Columbuse sa vraj nepáči ArtemimuPanarinoviSergejoviBobrovskému. Aj keď obaja nepodpísali nové kontrakty, sme presvedčení, že v play off do toho dajú všetko. Blue Jackets sa pred uzávierkou prestupov posilnili a do tímu prišli mená ako Ryan Dzingel, KeithKinkaid a v neposlednom rade MattDuchene. To je jasný signál, že Columbus má vysoké ambície. V prvom kole budú súperiť s Tampou, kde sú šance na úspech iba primalé.

Tipuje Marek Ďaďo:

Tu nevidím inú východiskovú situáciu, ako vypadnutie v prvom kole. Tampa je proste príliš silná. Ak by Blue Jackets postúpili, mali by sme tu najväčšie prekvapenie sezóny.

Tipuje Jakub Vaverka:

Columbus je bezpochyby kvalitný tím, ale jeho problémom je, že v prvom kole play-off nastúpi proti suverénnej Tampe. Panarina a spol. nemôžeme odpisovať, ale ak Blue Jackets vyhrajú aspoň dva zápasy, bude to milým prekvapením