Main Content

Novinky z futbalového sveta (14.10.)

piatok, 14. október 2011 18:51 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (14.10.)
Novinky z futbalového sveta (14.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Hummels do La Ligy?

Jeden z pilierov defenzívy nemeckého majstra Borussie Dortmund Mats Hummels bude zrejme v zime odolávať naozaj zaujímavej ponuke. O jeho služby má totiž údajne záujem FC Barcelona a katalánsky veľkoklub sa naozaj ťažko odmieta.

Giggs chce predĺžiť


Legendárny záložník Manchestru United Ryan Giggs sa stále necíti staro a rád by na vrcholnej scéne vydržal ešte minimálne rok. V najbližších dňoch by teda mali prebehnúť rokovania medzi hráčom a vedením klubu.

Golden Foot 2011


Prestížna anketa Golden Foot, ktorá sa rok čo rok koná vo francúzskom Monte Carle, pozná svojho ďalšieho laureáta. Stal sa ním už vyššie spomínaný Ryan Giggs, ktorý odovzdal odtlačky svojich nôh.

Ibra je spokojný


Zlatan Ibrahimovič je podľa slov svojho agenta na San Sire šťastný a v najbližšom období sa nechystá zmeniť klub. Problémový Ibra tak konečne ukazuje aj druhú časť svojho ja a AC Milánu je prospešný .

Opäť Machačkala


Už vás určite neprekvapí, že ruská Machačkala si robí zálusk na nejakú zo svetových hviezd. Bohatý ruský klub si momentálne brúsi zuby na Kakú z Realu Madrid a Maicona z Interu Miláno.