Main Content

FC Barcelona a De Ligt: Vieme, ako to dopadne!

sobota, 6. apríl 2019 15:39 | Autor: Jakub Vaverka

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt | zdroj: YouTube

Tak prepustí Holanďan Matthijs De Ligt do Barcelony alebo nie? Prehovoril o tom prezident FCB José Maria Bartomeu.

Španielsky majster FC Barcelona je aktuálne najväčším favoritom v prestupovom boji o talentovaného holandského obrancu Matthijsa De Ligta, ktorý je v devätnástich rokoch kapitánom Ajaxu Amsterdam a jedným z najsledovanejších mladých futbalistov na svete.

K celej veci sa aktuálne vyjadril prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu, ktorý, ako sa zdá, nepochybuje o tom, kam De Ligt v letnom transferovom období prestúpi.  „Bude čas, kedy o ňom budeme hovoriť. Každý rok sa snažíme získať v lete nových hráčov, teraz to bude rovnaké,“ rozhovoril sa pre americkú televíziu ESPN.

„Matthijs De Ligt je v našich plánoch, je to skvelý hráč, je to výborný stopér. Viem, čo sa v lete stane, viem, ako to dopadne, ale teraz nie je priestor na to, aby sme o tom hovorili,“ zakončil najsilnejší muž katalánskeho veľkoklubu.

„Vyzerá to, že Bartomeu vie, ako prípad De Ligt dopadne,“ domnieva sa ESPN. Dodajme, že Katalánci v zime potvrdili príchod mladého stredopoliara Frenkieho De Jonga, ktorý je De Ligtovým spoluhráčom v Ajaxe Amsterdam.