Main Content

Novinky z futbalového sveta (13.10.)

štvrtok, 13. október 2011 17:10 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (13.10.)
Novinky z futbalového sveta (13.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Radu na roztrhanie

Rumunský stopér T. Radu je vo futbalových kuloároch naozaj veľmi žiadaný. V zime sa vraj jeho služby pokúsi získať londýnska Chelsea, no v hre je údajne aj FC Barcelona.

"Hrášok" ostáva

Manchesterský Chicharito alebo po slovensky hrášok podpísal s Červenými Diablami predĺženie zmluvy na ďalších päť rokov. Vedenie United teda pokračuje v poisťovaní hráčov, keď po podpísaní Cleverleyho podpísal aj Hernandéz.

Terryho podpora

Kapitán The Blues John Terry vyjadril stopercentnú podporu výstavbe nového štadióna pre Chelsea. Nový domov anglického exmajstra by mal nahradiť už zaužívané Stamford Birdge, ktoré je pre Chelsea príliš malé.

Eto´o šokuje

Kamerunský útočník Samuel Eto´o šokoval svojim vyhlásením verejnosť. Povedal, že v zime by sa rád vrátil do Interu Miláno, odkiaľ odišiel za peniazmi do ruskej Machačkaly.

Dvojice baráže

V Krakovskom hoteli Sheraton dnes poobede vyžrebovali dvojice barážových súbojov o účasť na Eure 2012. Našich čitateľov bude určite najviac zaujímať súper českej reprezentácie, ktorým sa stal výber prekvapenia kvalifikácie z Čiernej Hory. Česi začnú dvojzápas na horúcej pôde Montenegra, čo býva pre väčšinu mužstiev výhodou. Druhý tím “slovenskej skupiny” Írsko bude veľkým favoritom v konfrontácií s Estónskom, Bosna a Hercegovina ulovila neželané Portugalsko a Turecko  narazí v pravdepodobne najvyrovnanejšej barážovej dvojici na Chorvátsko.