Main Content

TRANSFER NEWS (31.3.): Mourinho trénerom Bayernu?

nedeľa, 31. marec 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Džeko odíde

Reprezentant Bosny a Hercegoviny Edin Džeko je pripravený v letnom transferovom okne opustiť AS Rím. Džeko vraj nie je spokojný s aktuálnou situáciou vo veľkom meste, pričom na stole by mal mať niekoľko zaujímavých ponúk.

Pochettino nevie, či ostane

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino odmietol na tlačovej konferencii vylúčiť, že odíde zo severného Londýna. Nie je tajomstvom, že okolo tohto kouča krúžia viaceré veľkokluby ako hladné supy.

Mourinho do Bayernu?

Nemecký majster Bayern Mníchov podľa tamojšej tlače reálne uvažuje, že novým trénerom klubu urobí portugalského kormidelníka Josého Mourinha. Mourinho povedal, že ho Bundesliga láka, pričom letnú prípravu už nechce začať v novom klube.

Everton nerieši leto

Tréner liverpoolskeho Evertonu Marco Silva prehlásil, že jeho klub sa sústreďuje na koniec prebiehajúceho ročníka, pričom nové posily či predlžovanie kontraktov nechávajú Karamelky až na obdobie po sezóne.

Solskjaer bude míňať umne

Čerstvo vymenovaný nový tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer verejne prehlásil, že jeho klub bude v letnom transferovom okne míňať, ale zároveň, že do nových posíl investuje rozumné čiastky.

Rashford predĺži

Talentovaný anglický útočník Marcus Rashford je údajne krôčik od predĺženia zmluvy s Manchestrom United. Na celej veci má pracovať už niekoľko týždňov, pričom definitívna dohoda je po dlhšom čase na dosah.