Main Content

Milan Škriniar do Manchestru City za 100 miliónov eur?

nedeľa, 24. marec 2019 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Záujem o Milana Škriniara pokračuje. O slovenského reprezentačného obrancu sa aktuálne začal zaujímať anglický majster Manchester City.

Manchester City v predstihu hľadá posily na letné prestupové obdobie, pričom španielsky kormidelník Sky Blues Pep Guardiola by rád spevnil hlavne defenzívnu formáciu svojho klubu. „Manchester City je pripravený minúť sto miliónov eur za slovenského stopéra Interu Miláno Milana Škriniara,“ napísal taliansky portál zameraný na prestupy a špekulácie CalcioMercato.

„Manchester City je pripravený v transferovom boji poraziť Manchester United a Real Madrid, a teda kluby, ktoré taktiež majú Slováka v hľadáčiku,“ informujú futbaloví novinári z Apeninského polostrova. Milan Škriniar sa k špekuláciám spojeným so svojou osobou vyjadruje len nerád, pretože v posledných mesiacoch ich je skutočne neúrekom.

Nie je ale tajomstvom, že slovenský reprezentant by rád ostal na San Sire, pretože je v Miláne spokojný a cíti dôveru spoluhráčov, trénera a aj klubového vedenia. Otázne ale je, či by ho Inter chcel udržať, keby mu skutočne záujemca ponúkol trojcifernú miliónovú čiastku.