Main Content

TRANSFER NEWS (23.3.): Griezmann do PSG? Koulibaly do United?

sobota, 23. marec 2019 13:33 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann za 86M?

Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann sa údajne ocitol v hľadáčiku Parížu Saint-Germain, ktorý na jeho služby chystá približne 86 miliónov libier. „Griezzy“ by vraj mohol v Parku Princov nahradiť jedného z dvojice Neymar – Mbappé.

Herrera do PSG?

Stredopoliar Manchestru United Ander Herrera je podľa britskej tlače krôčik od dohody s Parížom Saint-Germain. Vedenie Red Devils mu v prestupe brániť nebude, pričom PSG za jeho služby chystá zaujímavú finančnú čiastku.

Čistky v obrane Spurs

Vedenie Tottenhamu Hotspur údajne pracuje na podobe kádra v budúcej sezóne, pričom Kohúti by sa údajne mohli po ročníku rozlúčiť s obrancami Kieranom Trippierom a Sergeom Aurierom. O služby oboch je záujem v iných kluboch Premier League.

Poriadky v Madride

Real Madrid údajne môže v letnom transferovom období predať obrancu Nacha a taktiež jeho kolegu z defenzívy Jesusa Valleja. Dôvodom je fakt, že v lete príde Militao z FC Porto a Bielemu Baletu môže vzniknúť pretlak.

Liverpool sleduje H-O

Liverpool vraj sleduje situáciu okolo talentovaného mladíka Calluma Hudsona-Odoia, ktorý podáva výborné výkony v drese londýnskej Chelsea a najnovšie sa predstavil aj v reprezentačnom výbere Albionu.

Koulibaly za 150M

Talianske médiá píšu, že Manchester United pripravuje 150 miliónov eur na kúpu senegalského obrancu Kalidoua Koulibalyho, ktorý je jedným z najlepších obrancov na svete v drese SSC Neapol. Stal by sa tak najdrahším stopérom v histórii.