Main Content

TRANSFER NEWS (21.3.): Coutinho za 80M?

štvrtok, 21. marec 2019 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi a Philippe Coutinho
Lionel Messi a Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba podporil špekulácie

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba na tlačovej konferencii povedal, že hrať za Real Madrid je snom každého hráča, pričom Zinedine Zidane je tréner, ktorého dlhodobo obdivuje. Jedným dychom však dodal, že momentálne je v Manchestri United.

Coutinho možno za 80M

Vedenie FC Barcelona pripúšťa, že v letnom transferovom okne môže prísť o brazílskeho reprezentanta Coutinha, ktorému sa herne dlhodobo nedarí. Bývalý hráč Liverpoolu by vraj mohol odísť z Camp Nou za osemdesiat miliónov eur.

Giroud je frustrovaný

Olivier Giroud je frustrovaný, že za Chelsea nastupuje maximálne v Európskej lige, pričom by privítal, keby dostával šancu aj v Premier League. Pripustil, že by mohol po sezóne odísť, pričom by mal mať nejaké ponuky z Ligue 1.

Douglas na lane United

Manchester United trpezlivo hľadá nové posily, pričom jedným z hráčov, ktorých Red Devils sleduje Brazílčan Douglas Costa z Juventusu Turín. Costa sa netají tým, že by nemal problém zmeniť dres, pričom údajne hľadá nové výzvy.

Fanúšikovia chcú Mbappého

V rôznych anketách na španielskych weboch sa fanúšikovia Realu Madrid vyjadrili, že ich vysnívanou letnou posilou je Kylian Mbappé, francúzsky mladík a majster sveta z roku 2018, ktorý oblieka dres Parížu Saint-Germain.

Rabiot chce jedine odísť

Stredopoliar Adrien Rabiot už má dosť pomerov v parížskom PSG a jediná možnosť, ktorá preňho aktuálne existuje je letný odchod preč. Rabiot je v hľadáčiku Manchestru United, Chelsea a FC Barcelona. Interes oňho bol aj v Taliansku.