Main Content

Karlos Vémola: Ak by Kimball porazil Attilu, skočím po ňom okamžite

streda, 20. marec 2019 13:57 | Autor: Jakub Vaverka

Karlos Vémola
Karlos Vémola | zdroj: Oktagon MMA

Karlos Vémola patrí medzi najväčšie hviezdy československej scény MMA. Pár dní po skončení podujatia Oktagon 11 bol hosťom v relácii Rozstrel, ktorú organizuje český portál idnes.cz. Terminátor hovoril o viacerých témach.

Karlos Vémola v sobotu bez väčších problémov na Oktagone 11 porazil Poliaka Brandysa a naďalej sníva, že sa vráti do UFC. „Potrebujem, aby som každé ráno vstal, aby som išiel do posilňovne a oddrel tam hodiny. Hovoril som, že nie som talent, že si to musím oddrieť. Potrebujem psychickú motiváciu, ktorou je to UFC. Z posledných sedemnástich zápasov som šestnásť vyhral. Momentálne nič nenasvedčuje tomu, že by sa mi to nemalo podariť a teraz nezáleží na tom či to bude o mesiac alebo o rok. Chcem tento sen splniť sebe a fanúšikom, ktorí mi fandia.“

„Skvelých trénerov máme v Čechách mnoho. Ale manažérov? Nepoznám jedného. Chlapci potrebujú niekoho, kto im bude hovoriť, kam majú jazdiť a podobne,“ okomentoval Karlos Vémola otázku, či si myslí, že po skončení kariéry bude pôsobiť ako tréner. Rád by sa nasmeroval na manažérsku cestu. Dodajme, že aktuálne má 33 rokov.

„Nie je pravda, že sa mi do zápasu s Jeremym Kimballom nechce. Miloš Petrášek je môj kamarát a mal som v sebe, že ho chcem pomstiť. Ale moja vízia je, Attila Végh, než spolu nastúpi vyhrá titul v kategórii do 93 kilogramov. Ja chcem vyhrať titul v kategórii do 84 kilogramov. Mojím plánom je, že Atilla výhra 93ku a ja 84ku a bude to zápas šampiónov,“ približuje Vémola situáciu, ktorá vznikla na tlačovej konferencii po Oktagon 11.

„V momente, že by Kimball porazil Attilu, čo sa dúfam nestane, by som po ňom skončil okamžite,“ zakončil český Terminátor, ktorý v minulosti nastúpil na šesť zápasov v organizácii v UFC s bilanciou dve víťazstvá a štyri prehry.