Main Content

Novinky z futbalového sveta (10.10.)

pondelok, 10. október 2011 15:28 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (10.10.)
Novinky z futbalového sveta (10.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Ledley King, kapitán Tottenhamu Hotspur, poskytol nedávno veľmi zaujímavý rozhovor prestížnemu zahraničnému portálu goal.com. Prinášame vám voľný preklad toho najzaujímavejšieho ...

Cleverley predĺžil

Talentovaný záložník Manchestru United Tom Cleverley predĺžil svoju zmluvu na Old Trafforde do roku 2015. Obe strany boli po podpise veľmi spokojné, pretože mladý hráč potrebuje priestor a Ferguson vyjadril spokojnosť s poistením služieb tohto mladíka.

Worthington končí    


Kouč Serverných Írov Nigel Worthigton dostal po pokazenej kvalifikácii na ME 2012 výpoveď. Zajtrajší duel ostrovanov s Talianskom bude pre Worthigntona posledný.

Renato na operáciu


Špílmacher nemeckého Bayeru Leverkusen Renato Augusto sa v drese svojho tímu tak skoro nepredstaví.  Brazílskeho záložníka Farmaceutov totiž čaká operácia pre pretrvávajúce problémy s kolenom.

Kalou na odchode ?


V anglických médiách sa opravila správa o tom, že Salomon Kalou by mal v zime zmeniť pôsobisko. Reprezentant Pobrežia Sloviny je totiž nespokojný, že v drese Blues nedostáva dostatok herných príležitostí a tréner Villas Boas ho často prehliada.

Jankulovski je doma


Jeden z najúspešnejších českých futbalistov posledných rokov Marek Jankulovski sa vrátil na rodnú hrudu. Bývalý obranca AC Miláno bude v aktuálnej sezóne pôsobiť v Baníku Ostrava, ktorému sa v novom ročníku príliš nedarí a okupuje spodné priečky tabuľky Gambrinus ligy.

Zajtra spoznáme postupujúcich na Euro a do baráže


Kvalifikácia majstrovstiev Európy vrcholí. Výsledky zajtrajších zápasov určia mená piatich priamych postupujúcich a a šesť tímov, ktoré pôjdu do baráže. Rozhodnuté sú zatiaľ len skupiny E a G, v ktorých je už isté obsadenie prvých dvoch miest. Pravdepodobne najnapínavejší súboj sa očakáva vo Francúzsku, ktoré si domáci zmerajú sily v  boji o priamy postup s Bosnou a Hercegovinou.