Main Content

Prečo Samuel Krištofič mení svoje pirátske masky?

nedeľa, 17. marec 2019 15:59 | Autor: Jakub Vaverka

Samuel Krištofič
Samuel Krištofič | zdroj: Oktagon MMA

Fighter, ktorého prezývajú Pirát je pre fanúšikov zaujímavý nielen v zápasoch, ale taktiež aj pred duelmi či po nich. Včera sa diskutovalo o tom, prečo má na sebe inú masku, ako tomu bolo na jeho poslednom stretnutí. Vysvetlenie nejedného z prítomných ľudí prekvapilo.

„Masky mi nosí mamina jedného chorého chlapca, ktorú týmto aj spolu so synom pozdravujem. Je to to najmenej, čo pre nich môžem spraviť,“ rozhovoril sa na otázku jedného z prítomných novinárov Samuel Krištofič, víťaz druhej Oktagon výzvy, ktorý má aktuálnu bilanciu 10-3.

Krištofič vs Kozma
Krištofič vs Kozma | zdroj: Oktagon MMA

„Poslal mi ich viacej, mám červenú, zelenú, čiernu aj bielu. Cítil som sa na bielu, tak som si ju dal. V čiernej som navyše dostal bitku. Zmenou farby sa ale nič nezmenilo. Teraz som dostal tuším ešte viac, neviem, či ma ten chlapec nebosoruje. (smiech)“ rozhovoril sa Krištofič, ktorý má z posledných dvoch duelov na konte dve prehry.

„Ale nie, som rád, že mi to posiela, som za to vďačný. Keď som niekoho idol alebo vzor, je to pre mňa najväčšie zadosťučinenie. Cítim sa potom na duši bohatší,“ zakončil populárny Pirát na tlačovej konferencii, ktorá skončila tesne pred jednou hodinou rannou.

Vo veľkom sa hovorilo aj o možnom zápase Samuela Krištofiča s Karlosom Vémolom, ale Pirát, Terminátor a aj promotér Ondřej Notovný sa zhodli, že aktuálne by vzájomný súboj týchto dvoch bojovníkov nemal hlbší zmysel.