Main Content

TRANSFER NEWS (17.3.): Cavani na odchode z PSG?

nedeľa, 17. marec 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani
Edinson Cavani | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

PSG chce stále Tuchela

Vedenie Parížu Saint-Germain je síce sklamané, že PSG nepostúpilo do štvrťfinále Ligy majstrov, ale šéfovia sú stále trpezliví s prácou nemeckého kormidelníka Thomasa Tuchela, ktorý by mal čoskoro predĺžiť kontrakt.

Cavani na odchode?

Vo francúzskej tlači sa tento víkend objavili informácie, že uruguajský kanonier Edinson Cavani už nie je v PSG taký spokojný ako pred časom, preto sa špekuluje, že v letnom transferovom okne možno zmení dres.

Zidane chce Sterlinga

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane by vraj rád v rámci letného prestupového obdobia získať anglického reprezentanta Raheema Sterlinga, ktorý dlhodobo podáva vynikajúce výkony v drese anglického Manchestru City.

Klopp o letnom nakupovaní

Tréner finalistu Ligy majstrov Liverpoolu Jurgen Klopp prehovoril o tom, že The Reds síce plánujú na letné prestupové obdobie niekoľko nových posíl, ale rozhodne sa nechystajú na bezhlavé míňanie financií.

Falcao zvažuje zmenu dresu

Kolumbijčan Radamel Falcao, ktorý bol v zimnom transferovom okne spájaný s možnou zmenou dresu, by vraj mohol opustiť francúzsky klub AS Monako po konci prebiehajúceho ročníka. Záujem o jeho služby má niekoľko klubov v európskych TOP ligách.

Jimenez chce ostať vo Wolves

Útočník Raul Jimenez, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v anglickom Wolverhamptone Wanderers z portugalskej Benficy Lisabon, by vraj chcel ostať v Premier League nastálo. Vlci sa ho chcú po sezóne pokúsiť od Orlov vykúpiť.