Main Content

TRANSFER NEWS (15.3.): Nabil Fekir do Realu Madrid?

piatok, 15. marec 2019 09:14 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés sa zrejme vráti

Aktuálne to vyzerá, že kolumbijský stredopoliar Jamés Rodriguez sa v letnom prestupovom období vráti do Realu Madrid, odkiaľ odišiel pred necelými dvoma rokmi, ale je stále je kmeňovým hráčom tohto klubu. Aktuálne hosťuje v Bayerne Mníchov.

Eriksenov odchod reálny

Tottenham Hotspur si uvedomuje, že záujem o dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena je skutočne obrovský, preto sa Spurs pomaly, ale isto začínajú pripravovať na to, že po sezóne o svoju hviezdu definitívne prídu.

Solskjaer už dostal ponuku

Kuloárne informácie hlásajú, že nórsky kormidelník Ole Gunnar Solskjaer už dostal od vedenia Manchestru United ponuku na riadny kontrakt, ale doposiaľ medzi oboma stranami nedošlo ku konkrétnej dohode.

Hazard za 70M?

Real Madrid chce v letnom prestupovom období získať belgickú hviezdu Edena Hazarda z londýnskej Chelsea, pričom Biely Balet si údajne vyčlenil na príchod londýnskeho ťahúňa sedemdesiat miliónov libier.

Tuchel ostane v PSG

Nemecký kormidelník Thomas Tuchel je vraj takmer dohodnutý s francúzskym majstrom Parížom Saint-Germain na novom kontrakte. Povrávalo sa, že vypadnutie z osemfinále Ligy majstrov Tuchelovi zlomí trénerský väz, ale vedenie mu vraj verí.

Nabil Fekir do Realu?

Zinedine Zidane si údajne zaumienil, že po konci prebiehajúceho ročníka získa svojho krajana Nabila Fekira, ktorý podáva kvalitné výkony v drese francúzskeho Lyonu. Real Madrid potrebuje novú palebnú silu a Fekir je vhodným typom hráča.