Main Content

Benzema mohol byť späť v Lyone. Prečo to nevyšlo?

piatok, 15. marec 2019 08:20 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Karim Benzema je v drese Realu Madrid často pod ostrou paľbou kritiky. Francúzsky kanonier preto uvažoval nad prestupom inam, konkrétne o návrate do Lyonu, odkiaľ bol v minulosti katapultovaný do španielskej metropoly.

Prezident francúzskeho Olympiqueu Lyon Jean-Michel Aulas prehovoril o tom, že počas minulého letného prestupového obdobia bol jeho klub krôčik od získania svojho niekdajšieho hráča Karima Benzemu. Aulasovi sa to ale nakoniec nepodarilo a teraz prehovoril o dôvodoch, prečo sa tomu tak stalo.

„Samozrejme, bolo by nádherné, keby sme ho mali späť. Hovorili sme s ním o tom počas minulého leta, pretože Karim uvažoval nad tým, že z Realu Madrid odíde,“ rozhovoril sa Aulas pre španielsky denník AS.

„Stroskotalo to ale na tom, že sme si ho nemohli dovoliť po finančnej stránke,“ zakončil skúsený prezident Lyonu. OL má momentálne veľmi sympatický tím, ktorý síce padol v osemfinále Ligy majstrov proti Barcelone, ale mená ako Fekir, Depay, Ndombele, Lopes či Aouar rozhodne chytili nejedného fanúšika futbalu za srdce.