Main Content

Real Madrid má na lane futbalovú megahviezdu

štvrtok, 14. marec 2019 09:12 | Autor: Jakub Vaverka

Florentino Perez, Real Madrid
Florentino Perez, Real Madrid | zdroj: TASR

Biely Balet len pred pár dňami oficiálne potvrdil návrat francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea, pričom ZZ bude mať vraj v letnom transferovom okne štedrý prestupový rozpočet. Prvú posilu má Biely Balet údajne už na lane.

„Real Madrid nadviazal kontakt s talianskym Interom Miláno o možnosti letného nákupu argentínskeho útočníka Maura Icardiho,“ napísali vo svojom článku novinári španielskeho denníka Mundo Deportivo. Biely Balet bude po konci tejto sezóny hľadať hviezdnu posilu, ktorá by mala v dlhodobom horizonte nahradiť Portugalčana Cristiana Ronalda. CR7 odišiel z hlavného mesta Španielska v lete 2018, kedy sa dohodol s Juventusom Turín.

„Icardi sa nedostal do nominácie čierno-modrých od februára, pričom kluboví šéfovia ho taktiež zbavili kapitánskej pásky. Môže za to negatívny koniec rokovaní o novom kontrakte,“ píše sa v originálnom znení článku.

26-ročný kanonier najprv chcel ostať na San Sire, ale momentálne to vyzerá, že je reálnejší jeho odchod do španielskej La Ligy. Icardi bol v minulých týždňoch spájaný s FC Barcelona či Chelsea FC, ale favoritom na jeho získanie má byť Biely Balet.

Rolu by mohla hrať osobnosť trénera Zinedinea Zidanea, ktorý je medzi väčšinou hráčov obľúbený a chcú pod ním hrať. „Zidane si mal stanoviť získanie špičkového útočníka za najväčšiu úlohu na letné transferové obdobie,“ zakončuje Mundo Deportivo.