Main Content

TRANSFER NEWS (14.3.): Luiz nechce odísť z Chelsea

štvrtok, 14. marec 2019 09:11 | Autor: Jakub Vaverka

David Luiz
David Luiz | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sanchez do Barcelony?

Čilský útočník Alexis Sanchez by sa údajne mohol vrátiť do španielskej La Ligy, kde už v minulosti pôsobil. Čiľan sa aktuálne trápi v Manchestri United, pričom interes o jeho služby prejavil jeho ex-klub Barcelona.

Zouma sa možno vráti

Francúzsky obranca Kurt Zouma by mohol v letnom transferovom okne nabrať smer späť do Chelsea. Zouma je aktuálne na hosťovaní v liverpoolskom Evertone, ale keďže The Blues nebudú môcť kupovať nových futbalistov, pravdepodobne stiahnu niekoľko hráčov z hosťovania späť.

Záujem o Kurzawu

Obranca Laywin Kurzawa, ktorý oblieka dres francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain, by mohol v letnom transferovom okne posilniť jeden z dvojice klubov Premier League – Manchester United alebo Tottenham Hotspur.

Luiz chce ostať

David Luiz sa v rozhovore vyjadril jasne, brazílsky stopér má v pláne ostať v londýnskej Chelsea tak dlho, ako mu to bude umožnené, i keď jedným dychom dodal, že s Modrými sa zatiaľ na novom kontrakte nedohodol.

BVB si Sancha nedá

V týchto dňoch sa veľa píše o tom, že by mohol Angličan Jadon Sancho v lete za veľké peniaze odísť z nemeckej Borussie Dortmund, ale účastník Bundesligy to vidí jednoznačne – supermladík z Veľkej Británie sa nikam sťahovať nebude.

Icardi na lane Realu

Real Madrid možno len predsa len bude po konci sezóny bojovať o argentínskeho zakončovateľa Maura Icardiho. Icardi je hráčom talianskeho Interu Miláno, ale nemá dobré vzťahy s klubovým vedením a hovorí sa o tom, že by mohol zmeniť dres.