Main Content

TRANSFER NEWS (13.3.): Real Madrid chce Kantého a Hazarda

streda, 13. marec 2019 12:23 | Autor: Jakub Vaverka

Ngolo Kante
Ngolo Kante | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tagliafico a Arsenal?

Vedenie londýnskeho Arsenalu stále pozorne sleduje situáciu okolo argentínskeho reprezentanta Nicolasa Tagliafica, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v drese holandského Ajaxu Amsterdam. Gunners tohto obrancu monitorujú už niekoľko týždňov.

Zidane chce Kantého

Bulvárne plátky z Anglicka a Španielska píšu, že prvou posilou francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea po návrate do Realu Madrid bude jeho krajan N´Golo Kanté z Chelsea, okolo ktorého by chcel vybudovať tím.

Neymar cieľom Realu

Neymar je podľa španielskej tlače jedným z hlavných prestupových cieľov Realu Madrid. Biely Balet vraj potrebuje hráča, ktorý bude nástupcom Cristiana Ronalda, ale PSG nechce ani počuť o možnom odchode tohto Brazílčana.

Chelsea zabojuje o opory

Chelsea sa nechce zmieriť s tým, že v letnom transferovom okne príde o francúzskeho stredopoliara N´Gola Kantého a belgického ofenzívneho univerzála Edena Hazarda. Oboch by rád kúpil Real Madrid, ktorý chystá letnú prestavbu.

CHO nakoniec ostane

Pozitívne to vyzerá v prípade zotrvania talentovaného anglického mladíka Calluma Hudsona-Odoia na londýnskom Stamford Bridge. Hudson-Odoi je v hľadáčiku nemeckého Bayernu Mníchov, ale aktuálne je vraj v Londýne spokojný.

Foden nepôjde na hosťovanie

Tréner Manchestru City Pep Guardiola deklaroval, že talentovaný anglický mladík Phil Foden v nasledujúcom ročníku neodíde z Etihad Stadium na nijaké hosťovanie a ostane v prvom mužstve aktuálneho anglického majstra.