Main Content

TRANSFER NEWS (12.3.): 330 miliónov pre Zidanea?

utorok, 12. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane je späť

Zinedine Zidane je po necelom roku späť v Reale Madrid. Francúzsky tréner nahradil kritizovaného Santiaga Solariho a podpísal s klubom, s ktorým trikrát za sebou vyhral Ligu majstrov, kontrakt do roku 2022.

330M na prestupy?

Okamžite sa špekuluje o tom, že francúzsky tréner Zinedine Zidane dostane od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza na letné prestupy astronomických 330 miliónov eur. „Zizou“ má za úlohu priviesť náhradu za Cristiana Ronalda.

Nespokojný Guardiola

Španielsky tréner Manchestru City Pep Guardiola nie je spokojný s tým, že nemecký stredopoliar Ilkay Gundogan otáľa s podpisom nového kontraktu s klubom. Guardiola povedal, že ak Gundogan nechce podpísať zmluvu, mal by z klubu odísť.

Jimenez natrvalo?

Útočník Raul Jimenez, ktorý podáva vynikajúce výkony na hosťovaní v anglickom Wolverhamptone Wanderers, by mohol do Premier League odísť natrvalo. Aktuálne je kmeňovým hráčom portugalskej Benficy Lisabon.

Barcelona favoritom

FC Barcelona je favoritom na získanie holandského obrancu Matthijsa De Ligta, ktorý podáva výborné výkony v drese Ajaxu Amsterdam, kde je v 19 rokoch kapitánom a s klubom postúpil do štvrťfinále Ligy majstrov.

Marcela láka Juventus

Brazílsky obranca Marcelo je vraj stále v hľadáčiku talianskeho klubu Juventusu Turín. Marcelo nie je príliš spokojný v Reale Madrid, pričom sa špekuluje o tom, že po sezóne sa definitívne so španielskou metropolou rozlúči.