Main Content

Tottenham Hotspur má záujem o mladíka AC Miláno

štvrtok, 7. marec 2019 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mladá nečakaná hviezda AC Miláno: Kto je Patrick Cutrone?
Mladá nečakaná hviezda AC Miláno: Kto je Patrick Cutrone? | zdroj: © TASR

Niekoľko týždňov sa okolo talianskeho útočníka Patricka Cutroneho prakticky nešpekulovalo. Opäť sa však píše o tom, že by mohol tento mladý zakončovateľ po konci prebiehajúceho ročníka zmeniť dres.

Tottenham Hotspur iba pred pár dňami postúpil do štvrťfinále Ligy majstrov, pričom Kohúti tento úspech ani nestihli „rozdýchať“ a už ich bulvárne médiá spájajú s letnými prestupmi. Spurs údajne budú medzi sezónami loviť v talianskej Serii A, pričom záujem má tento celok zo severného Londýna o jednu z vychádzajúcich hviezd.

Prvým z nich je taliansky útočník Patrick Cutrone, ktorý o sebe dáva vedieť v drese AC Miláno. „Tento útočník sa po príchode Piateka na San Siro dostal do úzadia, pričom od januára nastúpil len raz. Cutrone je nešťastný a rozmýšľa nad odchodom niekam inam,“ píšu talianski novinári.

„Aj keď v lete do klubu prišiel Gonzalo Higuaín, tréner Gennaro Gattuso v prvej polovici sezóny doprial Cutronemu dostatok času na ihrisku. Momentálne je ale situácia iná,“ tvrdí ​TuttoMercatoWeb, ktorý pozorne sleduje situáciu v talianskych kluboch.

Odhaduje sa, že ACM by mohlo za talentovaného Cutroneho zinkasovať približne 35 miliónov eur, ale to je čiastka, ktorá sa čierno-červeným máli. Talian má kontrakt platný do roku 2023, pričom je potrebné dodať, že má stále len 21 rokov.