Main Content

TRANSFER NEWS (8.3.): Allegri novým trénerom Realu Madrid?

piatok, 8. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

De Ligt na zozname Barcelony

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu oficiálne potvrdil, že kapitán holandského Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt je v prestupových plánoch Blaugranas na letné prestupové obdobie. De Ligta sleduje aj Atlético Madrid.

Real sleduje aj Allegriho

Real Madrid v týchto dňoch vo veľkom rieši situáciu okolo trénerského postu, pretože so Santiagom Solarim nie je spokojnosť. Jedným z adeptov na post kormidelníka Bieleho Baletu je Talian Massimiliano Allegri, ktorý vedie Juventus.

Conte späť do Juventusu?

Ak Massimiliano Allegri skutočne po konci tejto sezóny opustí Juventus Turín, nahradiť by ho na Allianz Stadium mohol jeho krajan Antonio Conte, ktorý bol v minulosti so Zebrami úspešný a po konci v Chelsea je bez práce.

Rabiot na lane Angličanov

Aktuálne to vyzerá, že stredopoliara Adriena Rabiota po sezóne nezíska z PSG katalánsky gigant FC Barcelona, ale bitku o jeho služby vyhrá jeden z anglických klubov. Najviac sa spomínajú Arsenal a Tottenham Hotspur.

Cutrone do Tottenhamu Hotspur?

Tottenham Hotspur, ktorý len pred pár dňami postúpil do štvrťfinále Ligy majstrov, sa vraj bude v letnom prestupovom období zaujímať o talentovaného útočníka Patricka Cutroneho, ktorý podáva spoľahlivé výkony v drese AC Miláno.

Marcelo chce odísť z Realu

Obranca Marcelo je znechutený z toho, že jeho miesto v zostave Realu Madrid zaujal mladík Reguillon, pričom tomuto Brazílčanovi sa nepáči ani celková klíma, ktorá v Bielom Balete momentálne panuje. Povráva sa, že tento skúsený bek po sezóne zmení dres.