Main Content

TRANSFER NEWS (3.3.): Guardiola alebo Klopp do Juventusu?

nedeľa, 3. marec 2019 11:05 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Caballero dostane novú zmluvu

Vedenie londýnskej Chelsea je spokojné s výkonmi argentínskeho veterána Willyho Caballera, a preto zvažuje nový kontrakt pre tohto niekdajšieho brankára Manchestru City. Caballero sa netají tým, že by na Stamford Bridge rád ostal.

Samper do Japonska

Veľmi talentovaný španielsky stredopoliar Sergi Samper, ktorého kariéru v Barcelone pokazili zranenia, sa vraj dohodol s japonským klubom Kobe, v ktorom momentálne hráva aj niekdajší kapitán Kataláncov Andrés Iniesta.

Guardiola a Klopp na lane Juve

Vedenie Juventusu Turín vraj uvažuje o tom, že po sezóne prepustí doterajšieho kormidelníka Massimiliana Allegriho, pričom v hľadáčiku Starej Dámy sa momentálne nachádzajú Pep Guardiola z Manchestru City a Jurgen Klopp z Liverpoolu.

Carrick koučom NUFC?

Ak španielsky tréner Rafael Benitez skončí na lavičke Newcastlu United, na jeho miesto by mohol prísť dlhoročný anglický reprezentant Michael Carrick, ktorý len pred časom ukončil kariéru v Manchestri United.

Icardi za menej

Mauro Icardi má vo svojej zmluve s Interom Miláno výkupnú klauzulu vo výške 110 miliónov eur, ale je reálne, že ho čierno-modrí v letnom transferovom okne budú predávať pod cenu. Dokonca sa hovorí o čiastke na úrovni 50 miliónov eur.

Coutinhova cena padá

Šéfov FC Barcelona znepokojuje, že sa brazílskemu stredopoliarovi Philippemu Coutinhovi stále herne nedarí, pričom slabé výkony na ihrisku idú ruka v ruke s poklesom trhovej ceny. Tým pádom by sa Brazílčan Kataláncom v letnom transferovom okne predával ťažšie.