Main Content

Novinky z futbalového sveta (6.10.)

štvrtok, 6. október 2011 19:10 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (6.10.)
Novinky z futbalového sveta (6.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Higuaín do Anglicka ?

V zimnom prestupovom období je reálne, že Real Madrid príde o jedného zo svojich najlepších strelcov. O argentínskeho reprezentanta Gonzala Higuaína má totiž eminentný záujem úradujúci majster Anglicka Manchester United. Klub na čele so Sirom Alexom Fergusonom má údajne pripravených na kúpu tohto útočníka 30 miliónov libier.

Ďurica je fit


Jeden z najdôležitejších článkov slovenskej reprezentácie Ján Ďurica je fit a proti Rusku môže nastúpiť. Obranca Lokomotivu Moskva mal drobné zdravotné problémy, ale v najdôležitejšom zápase roka bude pripravený nastúpiť.

Tévez do Turecka?

Šumy okolo Carlosa Téveza neutíchajú ani viac ako týždeň po svojom prehrešku v Lige Majstrov. Najnovšie sa diskutuje o tom, že Tévez by mal posliniť Fenerbachce Istanbul a opačným smerom by mal putovať slovenský záložník Miroslav Stoch + 16 miliónov libier.

Koniec legendy

Koncom mesiaca ukončí svoju dlhoročnú kariéru jedna z veľkých legiend futbalu. Juan Sebastián Veron, ktorý na seba upozornil či už v drese Manchestru United , Interu Miláno alebo aktuálne argentínskeho Estudiantes de La Plata plánuje koncom októbra definitívne zavesiť kopačky na klinec.

Ferdinand do USA ?

O stopéra Červených Diablov Ria Ferdinanda sa údajne zaujíma účastník americkej MLS Chicago Fire.  Ak by Ferdinand na americké lákadlo prikývol, tak by bol po Thierrym Henrym, Davidovi Beckhamovi či Robbiem Keanovi ďalším hráčom z Premier League, ktorí prídu dohrať kariéru za oceán.
.