Main Content

Posledná šanca kúpiť lístok na hokejové MS 2019: Odštartovala záverečná fáza predaja vstupeniek

štvrtok, 28. február 2019 10:10 | Autor: TASR

Vstupenky na MS v hokeji 2019
Vstupenky na MS v hokeji 2019 | zdroj: TASR

Bratislava 28. februára (TASR) - V posledný februárový deň odštartovala záverečná fáza predaja vstupeniek na hokejové majstrovstvá sveta 2019 v Bratislave a Košiciach. Od 28. februára si môžu fanúšikovia zakúpiť vstupenky na jednotlivé zápasy šampionátu, k dispozícii sú navyše i nové VIP vstupenky, ktoré ponúknu ich majiteľom hodnotnejší zážitok a doteraz neboli v ponuke.

"Oddnes sú v predaji vstupenky, ktoré sa nevypredali v balíkoch. Lístok na šampionát si záujemcovia budú môcť kúpiť už od 10 eur. Vstupenky sa týmto spôsobom budú predávať až do majstrovstiev sveta a rovnako i počas šampionátu priamo na štadiónoch v Bratislave a v Košiciach," uviedol v tlačovej správe prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút.

Vstupenky na MS sa predávajú v dvoch cenových kategóriách. Za vstupenku na zápas základnej skupiny v Bratislave a v Košiciach zaplatia záujemcovia 20 až 75 eur (1. kategória), resp. 10 až 60 eur (2. kategória). Lístky na štvrťfinále sú k dispozícii za 100 eur (1. kat.) a 70 eur (2. kat.). Od semifinále sa budú MS hrať už iba na ľade bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu, pričom tieto boje uvidia diváci v hľadisku za 200 eur (1. kat.), resp. 160 eur (2. kat.). Vstupenky na zápas o bronz stoja 180 eur (1. kat.), resp. 145 eur (2. kat.) a finále 350 eur (1. kat.) resp. 300 eur (2. kat.). "Do predaja tiež pôjdu VIP vstupenky, ktorých majiteľov čaká pohodlnejšie sedenie a občerstvenie, čiže jedlo a nápoje v cene vstupenky. Na štadión sa majitelia týchto vstupeniek dostanú pohodlnejšie, samostatným vchodom," prezradila riaditeľka komunikácie 2019 IIHF MS v ľadovom hokeji Michaela Grendelová.

Spôsob predaja vstupeniek ostáva naďalej nezmenený. Dôležité je, aby si záujemcovia kupovali vstupenky len u autorizovaného predajcu, spoločnosti Ticketportal, na oficiálnej stránke šampionátu - 2019.iihfworlds.com, prípadne na stránke hokejového zväzu - hockeyslovakia.sk. "Predaj vstupeniek na 2019 IIHF majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji je naďalej spojený aj s istými obmedzeniami. Jeden záujemca si môže kúpiť maximálne štyri kusy vstupeniek na konkrétny zápas, v platnosti tiež zostáva overenie konta pri nákupe prostredníctvom SMS brány," dodala Grendelová.