Main Content

Conor McGregor sa Khabiba bojí

streda, 27. február 2019 13:32 | Autor: Marek Ďaďo

Khabib, Conor McGregor
Khabib, Conor McGregor | zdroj: TASR

Aspoň tak to vidí Khabibov manažér, ktorý o slávnom Írovi zverejnil niekoľko zaujímavých viet. Najslávnejšia osobnosť svetového MMA sa totižto nikdy nedožadovala odvety, čo by mohlo tieto tvrdenia iba podporovať.

Ali Abdelaziz, generálny manažér šampióna ľahkej váhy UFC sa nechal počuť, že Khabibov posledný protivník, Conor McGregor, sa Rusa vyslovene bojí a práve preto nežiada o odvetný zápas. V rozhovore pre TMZ Sports manažér povedal, že odvetu si nepraje ani jeho partnerka, deti, rodina, či dokonca celé Írsko.

„Conor si nevypýtal odvetu. Nechce s ňou mať nič spoločné. Jeho otec nechce mať s odvetou čo dočinenia. Ani jeho deti, žena, dokonca ani celé Írsko. Nechcú počuť slovo odveta. Majú strach. Ten strach je okolo celého Írska. Nechcú vidieť nič, čo sa začína na písmeno ‘K‘, cituje Abdelaziza portál The Sun.

„Khabib by bojoval s ťavou, so somárom. Bojoval by aj proti medveďovi alebo tigrovi. Viem ale jednu vec, a to, že necháme Conora žiť v mieri.“ V závere tak ukázal, že tím okolo Nurmagomedova a ani samotný bojovník už viac nemajú záujem rýpať do McGregora, čo je prinajmenšom uznania hodné. Aj ak ste aj fanúšikovia Conora, len sa zamyslite, čo všetko o Dagestáncoch a Khabibovi samotnom McGregor narozprával.

Je otázne ako sa celá situácia ešte môže vyvinúť, ale jedno je isté - obaja aktéri si odpykávajú trest za vyčíňanie po vzájomnom dueli na podujatí UFC 229. Uvažovať preto nad záležitosťou ako odveta je príliš predčasné.